IBH Export

IBH Export grundades 1996 och är idag en av de största och snabbast växande exportörerna av växter och snittblommor. Genom daglig kontakt med hundratals producenter från hela världen ser vi till att dina produkter håller den kvalité som är lovad. Vi är ett företag som fokuserar på teknik, effektivitet, låga kostnader och en fullständig transparens mot våra kunder.

1.47

Miljder kr omsättning

130

Anställda växtfantaster

32

Länder av nöjda kunder

100% Öppenhet

Vi tror på att vara 100% öppna mot våra kunder. När kostnaderna och kalkylerna ligger på rätt sida upp på bordet så har man rätt utgångsläge för att hitta den bästa lösningen.

Supereffektivt

Att handla växter är enkelt. Att göra det effektivt är en annan femma. Genom att ligga i framkant med tekniska lösningar ser vi till att vara så kostnadseffektiva som möjligt.

Ansvarsfullt

Vi vill att samtliga parter i kedjan tas väl hand om. Odlare, åkerier, kunder, konsumenter, medarbetare och vår planet.

Kunder

Vi är särskilt inriktade för att leverera växter och tjänster till grossister, dagligvaruhandeln, gardencenters & bygghandeln.

Komplett Sortiment

Vi har ett komplett sortiment av blommande och gröna krukväxter, orkidéer, lökar, medelhavsväxter, arrangemang och alla möjliga sorters udda och exklusiva växter.

Teamwork

Vi gör mer än att flytta grejer från A till B. Vi hjälper gärna till med inredning, koncept, produktinformation, trendanalyser, butiksplanering, personal... och en hel del annat.IBH Sverige AB
Rönnowsgatan 8 C
252 25 Helsingborg
+46 (0) 42 450 90 19

info@ibhexport.se

1996-2017 © IBH Sverige AB | Org. Nr: 559128-7999 | Alla rättigheter reserverade